top of page

Een persoonlijk consult

Wat is een persoonlijk consult?

Een persoonlijk consult is wanneer ik gebruik maak van verschillende aspecten van mijn hooggevoeligheid of paranormale gave. Ik 'tap' in jouw energie en dan zie ik beelden over bijvoorbeeld jouw toekomst. Het blijft niet alleen bij beelden. Ook hoor, ruik en voel ik elementen die bij jouw toekomst horen.

Je kunt ook terecht voor het contact met een overleden persoon of dier!

Dit gaat helemaal vanzelf. Vaak voel ik de persoon waarmee we contact willen maken al aanwezig bij ons. 

Neem een foto of object mee om de connectie wat sterker te maken. Hiermee maak ik direct contact met deze persoon. Tijdens dit consult voel ik op een gereduceerde manier hoe iemand is overleden en zie, ruik of voel ik herinneringen en dingen voor de toekomst via deze persoon.

Tijdens de consulten schrijf en teken ik wat ik zie. Zo is mijn concentratie beter maar, ook krijg je deze notities mee aan het eind van het consult. 

Een consult wordt meestal bij mij in de praktijk afgenomen maar, ik kom ook in sommige gevallen bij jou langs. Bijvoorbeeld als je fysiek niet in staat bent langs te komen. Of bij groepssessies. Het consult kan ook via een video-gesprek. Dit gaat via whats-app en ik vraag je dan altijd vooraf te betalen.

 

Een consult kost bij mij 85,- euro. Ik plan dan maximaal een uur voor je in. In de meeste gevallen heb ik ongeveer een uur nodig voor een consult.

Duurt het consult toch korter dan een halfuur of vraag je specifiek voor een consult van een halfuur dan vraag ik hier voor 65,- euro voor. Het consult duurt dan ook niet langer dan 30 minuten en ik raad dit type consult af als ik contact ga maken met jouw overleden dierbare.

Je kunt ook met 2 personen tegelijk bij mij terecht. Je kan dan voor 1,5 uur boeken dan betalen jullie samen 125 ,- euro of beide maximaal een uur van 85,- euro p.p.

Voor weekend afspraken vraag ik een tarief van 95,- euro voor het uur.

Voor de liefhebbers. De vaardigheden die bij mij sterk naar voren komen zijn onder andere; clairvoyance, dermo-optical perception, precognition, remote-viewing, psychometrie, channeling, automatisch schrift en retrocognition.

bottom of page